18 Temmuz 2009 Cumartesi

Serkan Altunorak'ın anlatmadıkları


Eğer şu ana kadar okumadıysanız hemen bir nefes alıp verin,yaşıyormusunuz bir kontrol edin.

Saf oyuncumuz Serkan iki erkeği chat odasından (gay odası oluyor bu tabii) gecenin bir yarısı evine seks yapmak için çağırır ama bu salak adamları önceden tanımıyordur.

2 adam gelir güzelce bir soyarlar Serkan'ı ( seks olup olmamış onunla ilgili henüz bir bilgi yok) tabii durum böyle olunca karakola gider şikayetçi olur.Emirgan Polis Karakolu'ndaki arkadaşlara evine girmek üzere iken elinde bıçaklı iki kişinin kendisini evine sokup zorla etkisiz hale getirip pahalı eşyalarını çaldığını söyler.


Polis Serkan'ın bilgisayarını ve cep telefonunu kontrol etmek ister...Serkan karşı çıkar ve yalan söylediğini kabul eder.

Kuşbeyinli Serkan burada büyük hata yapar !

Neden ''Ben bunları seks için çağırdım bu herifler beni soymadılar ama evimi soydular.Komiser bey şikayetçiyim!!'' demez?
Madem bu kadar kariyerini düşünüyorsun evine tanımadığın insanları ne çağırırsın onlar orda burda senin arkandan konuşmazlar mı?
Şimdi gay olduğun ortaya çıktı üstüne hakkını savunmayan aptal durumuna da düştün.Kadın senin kariyerine ne olacak şimdi? Hiç düşündün mü?

Çok aptalsın Serkan çooook!

2 yorum:

  1. Aptalmış değilmiş sana ne ki arkadaşım. Ünlüysen zaafların, zayıflıkların olamaz mı.. Bir maceradır yaşamak istemiş adam, ama karşısına sağlam olmayan ayakkabılar çıkmış. İyi ki cana kastetmemişler.. Böyle saçma yorumlar yapmayın arkadaşım.

    YanıtlaSil
  2. bu kadar beyinsiz bi yazı görmedim .Ne zaman insanları özel hayatları yerine yaptıkları işlerle değerlendrmeyi öğreneceksiniz. Adam Türkiye nin sayılı üniversitelerinden biri olan Hacettepe den mezun, yükseklisansını yapmış bir tiyatrocu. Ve sen oyunculuğuyla ilgili hiç bir değerlendirme, yorum yazmayıp tutup adamın özelini yazıyorsun. Şimdi söyle bakalım arkadaşım; asıl kuşbeyinli o mu , yoksa bu yazdığı yazıdanda anladığımız üzere hiç bir vasfı olmayan sen mi ?

    YanıtlaSil